Mestdistributie- Transport- en loonbedrijf W. Houbraken BV

Op 11 november 2020 is gecontroleerd op naleving van het kwaliteitssysteem Fertigarant. Naar aanleiding van deze controle heeft Kiwa VERIN op 18 november 2020 vastgesteld dat bovenstaand bedrijf heeft voldaan aan de Algemene Voorwaarden Fertigarant en haar bijlagen.

Mestverwerking de Kempen BV

Hierbij wordt verklaard dat de als Fertigarant-gekenmerkte meststoffen/producten van het onderstaande bedrijf zijn geproduceerd volgens het Kwaliteitssysteem Fertigarant.

Kumac BV

Hierbij wordt verklaard dat de als Fertigarant-gekenmerkte meststoffen/producten van het onderstaande bedrijf zijn geproduceerd volgens het Kwaliteitssysteem Fertigarant.

Merensteyn BV

Op 17 november 2021 is gecontroleerd op naleving van het kwaliteitssysteem Fertigarant. Naar aanleiding van deze controle heeft Kiwa VERIN op 22 november 2021 vastgesteld dat bovenstaand bedrijf heeft voldaan aan de Algemene Voorwaarden Fertigarant en haar bijlagen.

Stichting Mestverwerking Gelderland (STROE)

Op 16 november 2021 is gecontroleerd op naleving van het kwaliteitssysteem Fertigarant. Naar aanleiding van deze controle heeft Kiwa VERIN op 7 december 2021 vastgesteld dat bovenstaand bedrijf heeft voldaan aan de Algemene Voorwaarden Fertigarant en haar bijlagen.

Agro America B.V.

Op 6 december 2021 is gecontroleerd op naleving van het kwaliteitssysteem Fertigarant. Naar aanleiding van deze controle heeft Kiwa VERIN op 13 januari 2022 vastgesteld dat bovenstaand bedrijf heeft voldaan aan de Algemene Voorwaarden Fertigarant en haar bijlagen.

Groot Zevert Vergisting BV

Op 2 december 2021 is gecontroleerd op naleving van het kwaliteitssysteem Fertigarant. Naar aanleiding van deze controle heeft Kiwa VERIN op 19 januari 2022 vastgesteld dat bovenstaand bedrijf heeft voldaan aan de Algemene Voorwaarden Fertigarant en haar bijlagen.

Biomassa Bernheze BV

Op 10 februari 2022 is gecontroleerd op naleving van het kwaliteitssysteem Fertigarant. Naar aanleiding van deze controle heeft Kiwa VERIN op 15 maart 2022 vastgesteld dat bovenstaand bedrijf heeft voldaan aan de Algemene Voorwaarden Fertigarant en haar bijlagen.

Stichting mestverwerking Gelderland (EDE)

Op 21 februari 2022 is gecontroleerd op naleving van het kwaliteitssysteem Fertigarant. Naar aanleiding van deze controle heeft Kiwa VERIN op 15 maart 2022 vastgesteld dat bovenstaand bedrijf heeft voldaan aan de Algemene Voorwaarden Fertigarant en haar bijlagen.

Bio energy Coevorden BV

Op 10 maart 2022 is gecontroleerd op naleving van het kwaliteitssysteem Fertigarant. Naar aanleiding van deze controle heeft Kiwa VERIN op 25 maart 2022 vastgesteld dat bovenstaand bedrijf heeft voldaan aan de Algemene Voorwaarden Fertigarant en haar bijlagen.

Vlako BV

Op 7 maart 2022 is gecontroleerd op naleving van het kwaliteitssysteem Fertigarant. Naar aanleiding van deze controle heeft Kiwa VERIN op 31 maart 2022 vastgesteld dat bovenstaand bedrijf heeft voldaan aan de Algemene Voorwaarden Fertigarant en haar bijlagen.

Landbouwexploitatiebedrijf Cornelissen BV

Op 25 maart 2022 is gecontroleerd op naleving van het kwaliteitssysteem Fertigarant. Naar aanleiding van deze controle heeft Kiwa VERIN op 31 maart 2022 vastgesteld dat bovenstaand bedrijf heeft voldaan aan de Algemene Voorwaarden Fertigarant en haar bijlagen.

Mestdistributie J. van Leijsen BV

Op 6 mei 2022 is gecontroleerd op naleving van het kwaliteitssysteem Fertigarant. Naar aanleiding van deze controle heeft Kiwa VERIN op 24 mei 2022 vastgesteld dat bovenstaand bedrijf heeft voldaan aan de Algemene Voorwaarden Fertigarant en haar bijlagen.